Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn şofer s-a răsturnat cu maşina pe Calea Aradului şi a fost...

Un şofer s-a răsturnat cu maşina pe Calea Aradului şi a fost descoperit după aproape 24 de ore!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Şoferul unui autoturism Volkswagen Passat de culoare roşie a plecat de la servici spre casă, sâmbătă seară. Ajuns pe Calea Aradului acesta a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului ajungând la câţiva metri de şosea.
Aseară, întuneric fiind şi probabil neobservând nimeni incidentul, nu a fost sesizat Seviciul de Urgenţă 112, acesta fiind apelat în cele din urmă abia duminică spre seară, când o persoană s-a „obosit” să oprească să vadă dacă nu cumva cineva se află în autoturismul distrus în mare parte.

Cel ce a sunat la 112 a constatat cu stupoare că şoferul se afla în maşină, încarcerat, motiv pentru care a şi sunat de urgenţă la Ambulanţă şi pompieri, pe lângă cele două servicii speciale făcându-şi apariţia şi Poliţia.

Aseară, în jurul orelor 23:00, prietenii celui care conducea maşina au dat „alarma” pe Facebook, întrucât se ştia că tânărul plecase de la serviciu imediat după ce-şi încasase leafa, însă nu a mai ajuns la destinaţie, fapt ce a pus pe jar pe toată lumea, nimeni însă nu s-a gândit la un astfel de deznodământ.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, dar din declaraţiile medicilor, acesta se află în afara oricărui pericol, fiind conştient, deşi a stat aproape de 24 de ore încarcerat în maşina contorsionată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Promisiuni de la Guvern: Ambulanta in fiecare comuna din Romania

Guvernul a adoptat un Memorandum privind instituirea schemei de ajutor de minimis pentru Programul...

Nesimtirea celor care blocheaza accesul AMBULANTELOR, sanctionata dur la Timisoara

Pentru că există nenumărate cazuri de șoferi ”miserupiști” sau pur și simplu de o...