INCREDIBIL! Un şofer s-a răsturnat cu maşina pe Calea Aradului şi a fost descoperit după aproape 24 de ore! FOTO/VIDEO

0
726
Un şofer s-a răsturnat cu maşina pe Calea Aradului şi a fost descoperit după aproape 24 de ore!

Şoferul unui autoturism Volkswagen Passat de culoare roşie a plecat de la servici spre casă, sâmbătă seară. Ajuns pe Calea Aradului acesta a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului ajungând la câţiva metri de şosea. Aseară, întuneric fiind şi probabil neobservând nimeni incidentul, nu a fost sesizat Seviciul de Urgenţă 112, acesta fiind apelat în cele din urmă abia duminică spre seară, când o persoană s-a „obosit” să oprească să vadă dacă nu cumva cineva se află în autoturismul distrus în mare parte.

Cel ce a sunat la 112 a constatat cu stupoare că şoferul se afla în maşină, încarcerat, motiv pentru care a şi sunat de urgenţă la Ambulanţă şi pompieri, pe lângă cele două servicii speciale făcându-şi apariţia şi Poliţia.

Aseară, în jurul orelor 23:00, prietenii celui care conducea maşina au dat „alarma” pe Facebook, întrucât se ştia că tânărul plecase de la serviciu imediat după ce-şi încasase leafa, însă nu a mai ajuns la destinaţie, fapt ce a pus pe jar pe toată lumea, nimeni însă nu s-a gândit la un astfel de deznodământ.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, dar din declaraţiile medicilor, acesta se află în afara oricărui pericol, fiind conştient, deşi a stat aproape de 24 de ore încarcerat în maşina contorsionată.

 

Spune-ţi opinia civilizat!