Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Posibilă tragedie evitată de jandarmi, la Timişoara! Un tânăr a pus în pericol siguranţa mai multor persoane

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în patrulare pe străzile din oraş a depistat un tânăr in vârstă de 19 ani, conducând, fără permis, un autoturism cu numere de înmatriculare false.

Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul rutier neobișnuit al conducătorului auto, care nu reușea să păstreze direcția de deplasare pe sensul de mers și au sesizat faptul că autoturismul avea numere de înmatriculare temporare emise de statul german, expirate din anul 2017. Jandarmii au solicitat în sprijin şi un echipaj de poliție.

Din verificările polițiștilor rutieri, s-a constatat că autoturismul era, de fapt, înmatriculat în România, iar tânărul care se afla singur în mașină, nu avea dreptul legal de a conduce pe drumurile publice.

Persoana în cauză a fost condusă la secția de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...