RATT

Înjură călătorii, îşi iau săptămâni întregi de concedii medicale îngreunând activitatea regiei în cadrul căreia muncesc, dar nu sunt sancţionaţi în niciun fel pentru comportamentul lor. Vorbim despre şoferii Regiei Autonome de Transport Timişoara, care, mai nou, au început să creeze probleme şi în timpul lor liber.

„Polițiștii locali, care asigurau măsurile de ordine la meciul ACS Poli Timișoara – UTA Arad, au sancționat un bărbat care a adresat injurii și expresii jignitoare polițiștilor locali și personalului care asigura verificarea biletelor. Cel în cauză, conducător auto la Regia Autonomă de Transport Timișoara, s-a enervat în momentul în care i s-a atras atenția că nu are voie să iasă din incinta stadionului pentru a-și da biletul altei persoane care urma să intre pe baza aceluiași tichet. În acel moment a început să adreseze cuvinte și expresii jignitoare, motiv pentru care a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu 800 lei”, a informat Direcţia Poliţia Locală.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.