Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Repetiții pentru parada de 1 Decembrie. Militarii, jandarmii si polițiștii au defilat prin ploaie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

La Timișoara se fac ultimele pregătiri pentru parada de 1 Decembrie. Mâine, de la ora 11:30, în fața Prefecturii Timiș, timișorenii vor putea lua parte la defilarea efectivelor de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, Poliţia de Frontieră, Poliţia Locală, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, de la Serviciul Român de Informații și de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat. Repetițiile pentru defilare au avut loc astăzi de la ora 9. Programul de 1 Decembrie va continua cu mai multe concerte, cu deschiderea Târgului de Crăciun și cu un foc de artificii.

Mai jos puteți vedea programul pregătit de Primăria Timișoara

18.30 Concert susținut de Orchestra „Timișoara Big Band” Piața Victoriei

19.00 Deschiderea oficială a celei de-a XI-a ediţii a Târgului de Crăciun Aprinderea iluminatului festiv de sărbători. Hora Unirii, spectacol Ansamblul „Timişul”, cu participarea soliştilor: Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Petrică Miulescu Irimică, Mihaela Petrovici și Adrian Stanca

20.00 Concert susținut de Alina Eremia

21.00 Concert susţinut de formaţia Pragu’ de Sus

21. 45 Concert INNA 22:30 Foc de artificii

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare