Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zeci de șoferi nesimțiți, amendați pentru ca se plimbau cu mașinile prin centrul Timișoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Piaţa Libertăţii, reabilitată cu bani europeni, riscă să se transforme din zonă pietonală în şosea. Totul din cauza şoferilor certaţi cu bunul simţ, care intră fără pic de jenă cu maşinile în centrul Timişoarei. Ceea ce nu ştiu cei care se cred mai presus de lege este că zona este supravegheată video cu ajutorul camerelor din sistemul de trafic management şi că fiecare încălcare a legii va fi sancţionată.

„Poliția Locală a atenționat permanent conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere din zonă, deoarece cei surprinși încălcând prevederile OUG 195/2002 sunt sancționați cu amenzi între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizate la permis. Cu toate acestea, în ultimele două săptămâni au mai fost surprinși un număr de 34 de conducători auto care au încercat ”să scurteze drumul” prin Piața Libertății și Piața Sfântul Gheorghe, aceștia fiind sancționați de polițiștii locali. Polițiștii locali atrag din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece prin acțiunile lor pun în pericol traficul pietonal din zonă, existând pericolul producerii de accidente. Totodată, cum în această perioadă sunt organizate evenimente în Piața Libertății și Piața Victoriei care se referă la sărbătorile de iarnă, fiind amenajate târguri, atragem atenția că și conducătorii auto ai autovehiculelor care participă la amenajarea standurilor trebuie să obțină avizele necesare pentru a putea circula în zonă”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare