AcasăStiriSocialCrestere alarmanta a numarului de migranti care ajung in Timis. Datele Politiei...

Crestere alarmanta a numarului de migranti care ajung in Timis. Datele Politiei de Frontiera

Numărul migranţilor care ajung în România după ce trec graniţele în mod fraudulos creşte de la o zi la alta. Statisticile prezentate de Poliţia de Frontieră din Timiş în cadrul unei şedinţe a Autorităţii de Ordine Publică din Timiş arată date alarmante. În drumul lor spre Germania din ce în ce mai mulţi migranţi ajung în România, unde ajung să locuiască în parcuri, zone de la periferie sau chiar în pensiuni, în funcţie de posibilităţile financiare.

„În cadrul ședinței Autorităţii de Ordine Publică, desfășurată în 24 noiembrie, s-a subliniat că în primele zece luni din anul 2017, la nivel european au fost înregistraţi 152.372 migranţi ilegali. În ceea ce privește zona de competență a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în perioada ianuarie-octombrie 2017 au fost înregistrate 201 cazuri de treceri ilegale, cu 1.527 persoane implicate, în creştere cu 200% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016, și 13 cazuri de trafic de migranţi, cu 19 traficanţi descoperiţi în 2017, în creştere cu 111%”, se arată în informarea făcută de Poliţia de Frontieră.

Foto: Arhivă

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente