AcasăStiriAdministratieComplex sportiv unic în Romania, in Calea Lipovei din Timisoara. Stadiul investitiei

Complex sportiv unic în Romania, in Calea Lipovei din Timisoara. Stadiul investitiei

Puţin peste 150.000 de lei – atât va plăti Primăria Timişoara pentru realizarea studiului de fezabilitate şi proiectul tehnice necesare pentru construcţia unui complex sportiv în Calea Lipovei. Primarul Nicolae Robu promite de ani buni că locuitorii din zonă vor avea o investiţie cum nu s-a mai văzut în România.

„Stimaţi timişoreni locuitori ai cartierului Calea Lipovei, iată că a venit rândul să facem primii paşi pentru materializarea acelei promisiuni mai vechi. Nu s-a putut mai repede. Întotdeauna a fost una din priorităţi să onorăm promisiunea către dumneavoastră pentru că meritaţi să aveţi în cartierul dumneavoastră o amenajare complexă ca aceasta. Nu există niciunde în România bazin de înot acoperit, bazin în aer liber, teren de tenis, teren trivalent de mini fotbal, baschet, handbal, teren de joacă pentru copii, spaţiu de petrecere a timpului liber pentru cetăţeni în general şi parc”, a explicat primarul Timişoarei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente