Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Patru benzi deschise pe Popa Șapcă. Robu promite o inaugurare ca la carte la primăvară

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Veşti bune pentru şoferii care circulă prin zona centrală a Timişoarei. Traficul pe strada Popa Şapcă, prin pasajul Popa Şapcă şi pe străzile conexe cu excepţia străzii Aristide Demetriade se va desfăşura de astăzi pe patru benzi.

Primarul Nicolae Robu, directorul Direcţiei Edilitare din Primăria Timişoara, Culiţă Chiş, şi un reprezentant al companiei Syl Con Trans, care a executat lucrările de la pasaj, au fost astăzi pe strada Popa Şapcă, acolo unde au inaugurat deschiderea celei de-a patra benzi de circulaţie. Primarul Nicolae Robu s-a ocupat personal de îndepărtarea balizelor de la pe prima bandă a străzii înspre Iulius Mall. Acesta a explicat că pasajul va fi dat în funcţiune cu toate cele şase benzi abia în primăvara anului viitor, atunci când pasajul va fi inaugurat cu o ceremonie la fel de fastuoasă ca cea de la Jiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare