Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSantier din 2018, in plin centrul Timisoarei. Cum se va transforma Piata...

Santier din 2018, in plin centrul Timisoarei. Cum se va transforma Piata Victoriei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Centrul Timișoarei va intra din nou în șantier. Anul 2018 va aduce din nou muncitori în zona centrală a orașului, acolo unde primăria are în plan să înceapă un proiect de reabilitare a zonei pentru ca piața să arate la standarde europene pentru anul 2021.

„Am demarat procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de servicii și asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul lucrărilor. Dăm drumul în 2018 la reabilitarea Pieței Victoria. O să înnoim rețelele de utilități și apoi vom reface pavajul cu piatră naturală. Păstrăm desenul actual și păstrăm exact pe zonele pe care le avem acum spațiile verzi și vom face ca și pavajul să fie la înălțime. Rămâne doar ca și proprietarii din Piața Victoria să înțeleagă că nu e pot juca și că de acum înainte vor plăti de se vor usca și dacă nu plătesc prompt, vom trece la executare silită. Nu există niciun pic de înțelegere față de cei ce nu vor să își onoreze statutul de proprietar de spații în zona zero a orașului. Nu poți să faci față exigențelor statutului de proprietar în zona zero a orașului? Vinzi la cei ce pot, dar să strici imaginea orașului este inadmisibil și vom fi intransigenți cu toată lumea. Nu amenințăm pe nimeni, doar informăm”, a informat astăzi primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare