Hoții de buzunare din tramvaie

După ce au primit ani de zile locuințe sociale din partea Primăriei Timișoara, o parte din hoții de buzunare care terorizează timișorenii s-ar putea vedea nevoiți să revină în localitățile de domiciliu sau să trăiască pe străzi. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi că primăria are o sentință prin care poate evacua legal o familie de hoți de buzunare ce locuiesc acolo.

„Se acționează pentru a se face ordine în sectorul locuințelor sociale în Piața Traian. A fost o mare greșeală făcută de administrația precedentă atunci când locuințele dintr-o zonă istorică atât de importantă pentru orașul nostru, Piața Traian, au fost date pe criterii sociale. Acele apartamente nu ar fi trebuit să aibă niciodată statut de locuințe sociale. Din păcate, o bună parte din cei ce locuiesc acolo în loc să își fi văzut de treabă și să se bucure că au locuințe într-o zonă atât de bună se ocupă cu ilegalități, fac scandal – o bună parte, că nu putem spune despre toți același lucru. Alții sunt prinși furând, ba în tramvaie, ba prin alte părți. Piața Traian care ar putea fi folosită pentru organizarea de multiple evenimente, nu prea poate fi folosită din cauza cetățenilor din zonă care strică diverse evenimente. Noi am făcut mai multe încercări și vom persevera, dar pas cu pas vom curăța zona. Nu putem proceda abuziv, nu putem proceda decât în acord cu legea. Am câștigat în instanță și prin urmare evacuăm o familie, întâmplător se spune că ar fi hoți de buzunare. Îi evacuăm, însă trebuie să se înțeleagă că primăria câtă vreme voi fi eu primar nu se va comporta abuziv, ci se va comporta așa cum trebuie să se comporte o instituție și de altfel și persoanele într-un stat de drept”,a spus Robu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.