Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi bărbați, prinși după ce au furat portofelul unei bătrâne în Piața Traian. Ce mod VICLEAN de a acționa au avut hoții

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, care patrula pe raza municipiului Timișoara, a intervenit pentru identificarea și reținerea a doi hoți careu au furat portofelul unei femei. Momentul a avut loc marți, 8 septembrie, în jurul orei 17, în Piața Traian, atunci când un cetățean cu prezență de spirit și simț civic a semnalat jandarmilor faptul că a observat doi oameni care tocmai ce furaseră portofelul unei femei în vârstă pe care s-au oferit să o ajute să urce în tramvai.

După o scurtă verificare, cei doi tâlhari au fost identificați, recunoscându-și ulterior fapta. În urma verificărilor s-a constatat că unul dintre bărbați, cu inițialele V.A., este în vârstă de 23 de ani, iar cel cu inițialele T.I. este în vârstă de 43 de ani, ambii fiind domiciliați în Timișoara.

Femeii i-a fost înapoiat portofelul, împreună cu întreaga sumă de bani și documentele aflate în el. Pe numele acestora s-au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, acestea fiind predate împreună cu cei doi infractori organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare