IMG_2839

Ca parte a Clubului sportiv pe care îl patronează, Universitatea de Vest din Timișoara a lansat secția de șah. Cu ocazia înființării acesteia, UVT, alături de parteneri, a organizat Festivalul „ȘAH PENTRU TOȚI”, la care au participat aproape 200 de copii din întreaga țară, dar și din țările vecine, Serbia și Ungaria. S-au acordat premii în valoare de 20.000 de lei, pentru locurile I-V la fiecare concurs, fiind în total 50 de tineri premiați.

„Nu poate decât să te bucure să vezi sute de copii angrenați într-un sport atât de nobil. Desfășurarea de competiții nu este o noutate la UVT, iar prin noua secție de șah avem posibilitatea să ne axăm și pe acest segment. Ne dorim de la studenții noștri, de la tineri, să fie competitivi și să își dezvolte cât mai multe capacități sportive și intelectuale”, a spus Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Competiția a fost organizată de către Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu ACS Pro Logos, în noua sală de sport a Universității, de pe strada Popa Șapcă 3. La eveniment a luat parte și noua antrenoare a secției de șah, Marea Maestră Internațională Irina Ionescu. Toată lumea se poate înscrie la această secție, chiar dacă face parte sau nu din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.