Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zona Piata Traian din Timisoara, luata la ”puricat” de Politia Locala

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali au demarat acțiuni în toate domeniile în zona Piața Traian, zonă în care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale într-o singură săptămână.

Polițiștii locali au efectuat în ultima săptămână acțiuni punctuale, pe diferite linii, în zona Pieței Traian, unde au existat probleme legate de modul în care unele persoane care locuiesc în cartier respectă legislația referitoare la ordinea și liniștea publică, întreținerea curățeniei, desfășurarea actelor de comerț, îngrijirea imobilelor în care locuiesc sub orice formă, precum și pe linie de circulație rutieră, fiind instituite inclusiv patrule permanente de polițiști locali în zona menționată, pedestre pe timp de zi și auto pe timp de noapte.

După o săptămână de la demararea acestor acțiuni, au fost aplicate un număr de 102 sancțiuni contravenționale în valoare de 59.590 lei. Dintre acestea 27 au fost aplicate pe linie de ordine publică persoanelor care au provocat scandaluri și au adresat cuvinte și expresii jignitoare cetățenilor. De asemenea, pe linie comercială au fost verificate 12 societati comerciale, fiind aplicate sancțiuni pentru lipsa acordului de funcţionare, a comercializării de mărfuri cu termen de valabilitate expirat şi neafişarea denumirii comerciantului. Pe linie de disciplina în construcții, polițiștii locali au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pentru neîntreținerea clădirilor. 12 sancțiuni contravenționale au fost aplicate în domeniul protecției mediului, celor care nu au întreținut curățenia în zonă, iar pe linie rutieră, politistii locali au constatat un numar de 43 de sanctiuni contraventionale pentru oprire și staționare neregulamentară.

”Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au acționat de asemenea cu precădere în zona Pieței Traian pentru prevenirea infracționalității stradale și a furturilor din buzunare, în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora din zonă, locuri în care au fost înregistrate asemenea fapte. Totodată, pentru prevenirea si combaterea actelor de furt, vandalism, distrugere, degradare a mobilierului stradal, instalatiilor si accesoriilor aferente si al asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica pe malul Canalului Bega, respectiv zona aferenta Pietei Traian, mai exact Splaiul Nistrului – Splaiul Peneș Curcanul – Parcul Uzinei, polițiștii locali din cadrul Biroul Patrulare Navală au patrulat în special în această parte a Canalului Bega, acționând în scopul prevenirii, descurajării și combaterii faptelor de încălcare a normelor legale. Acțiunile în zonă continuă, polițiștii locali fiind prezenți și în perioada următoare în zona Piața Traian pentru a lua măsurile legale care se impun”, ne-au informat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=QokERO75F_w&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore