amenzi-la-rutiera022-600x398

Polițiștii rutieri au ieșit din nou pe străzile din județ, în căutarea șoferilor care încalcă legislația. În patru zile, aceștia au acordat pete 550 de sancțiuni contravenționale. 328 dintre amenzi au fost pentru șoferii vitezomani.

„În perioada  22 – 15 august a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au întocmit 19 dosare penale şi au aplicat 568 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 328 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 81 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut 25 de permise de conducere, dintre care 10 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză cu peste 50 de km/h. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here