Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 250 de amenzi date de polițiști pentru ilegalități într-ale panificației

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 29 septembrie – 4 octombrie 2013, au fost efectuate 460 de controale la societăţi comerciale, persoane fizice şi mijloace de transport.

Peste 200 de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Timişoara, au acţionat, în perioada 29 septembrie – 4 octombrie, sub coordonarea I.G.P.R., pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

În ultima săptămână, pe raza judeţului Timiş, au fost efectuate 460 de controale, dintre care 44 la societăţi comerciale, 9 la persoane fizice şi 407 la mijloacele de transport. În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 3 infracţiuni şi aplicate 255 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 85.000 de lei, iar a bunurilor ridicate în vederea confiscării la 10.750 de lei.

În acţiunile desfăşurate, au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. şi I.S.C.T.R..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare