Peste 250 de amenzi date de polițiști pentru ilegalități într-ale panificației

- Advertisement -

În perioada 29 septembrie – 4 octombrie 2013, au fost efectuate 460 de controale la societăţi comerciale, persoane fizice şi mijloace de transport.

Peste 200 de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Timişoara, au acţionat, în perioada 29 septembrie – 4 octombrie, sub coordonarea I.G.P.R., pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

În ultima săptămână, pe raza judeţului Timiş, au fost efectuate 460 de controale, dintre care 44 la societăţi comerciale, 9 la persoane fizice şi 407 la mijloacele de transport. În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 3 infracţiuni şi aplicate 255 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 85.000 de lei, iar a bunurilor ridicate în vederea confiscării la 10.750 de lei.

În acţiunile desfăşurate, au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. şi I.S.C.T.R..

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare