politisti-rutieri-mcv-radar

O noua razie a poliţiştilor timişeni pe raza intregului judeţ! Acțiunea a avut ca scop principal combaterea încălcării normelor rutiere. Peste 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în numai două ore.

Joi, 31 ianuarie 2019, polițiștii judeţului Timiş au desfăşurat au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Razia a avut loc la nivelul întregului județ, între orele 09:00 – 11:00 și au luat parte poliţişti de ordine publică și rutieră. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

În cele două ore au fost legitimate 1.873 de persoane şi verificate 1.529 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 418 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 131.988 lei. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 14 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 25 certificate de înmatriculare.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate patru infracțiuni flagrante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.