Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu nu-l va sancționa pe Horia Cristian

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °

Nicolae Robu consideră că declarația lui Horia Cristian, cum că Timișoara nu este buricul pământului și că nu are prioritate la construirea unui Spital Regional, nu trebuie asociată cu poziția oficială a partidului PNL. Declarația dânsului, spune primarul, e doar un episod și nu va atrage după sine sancțiuni.

„Poziția mea este una tolerantă, autentic liberală, dar vreau să punctez că declarația dânsului nu reprezintă punctul de vedere al PNL Timiș, ci punctul de vedere personal al deputatului și medicului Horia Cristian. Punct de vedere care, după o informare mai atentă, s-ar putea chiar schimba. El nu va fi sancționat.”

Întrebat dacă nu există riscul ca imaginea partidului să aibă de suferit de pe urma declarațiilor de ieri, primarul a acceptat că există un risc în acest sens, însă nu crede că e cazul, deoarece PNL este un partid „solid”.

Dacă primarul nu găsește de cuviință să sancționeze declarațiile lui Horia Cristian, deputat ales de timișoreni, atunci poate o vor face chiar alegătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare