Robu nu-l va sancționa pe Horia Cristian

0
581

Nicolae Robu consideră că declarația lui Horia Cristian, cum că Timișoara nu este buricul pământului și că nu are prioritate la construirea unui Spital Regional, nu trebuie asociată cu poziția oficială a partidului PNL. Declarația dânsului, spune primarul, e doar un episod și nu va atrage după sine sancțiuni.

„Poziția mea este una tolerantă, autentic liberală, dar vreau să punctez că declarația dânsului nu reprezintă punctul de vedere al PNL Timiș, ci punctul de vedere personal al deputatului și medicului Horia Cristian. Punct de vedere care, după o informare mai atentă, s-ar putea chiar schimba. El nu va fi sancționat.”

Întrebat dacă nu există riscul ca imaginea partidului să aibă de suferit de pe urma declarațiilor de ieri, primarul a acceptat că există un risc în acest sens, însă nu crede că e cazul, deoarece PNL este un partid „solid”.

Dacă primarul nu găsește de cuviință să sancționeze declarațiile lui Horia Cristian, deputat ales de timișoreni, atunci poate o vor face chiar alegătorii.

Spune-ţi opinia civilizat!