ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cu vorba bună sau cu procese, garajele din Timișoara se vor demola oricum. Anunțul lui Robu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Disciplină – asta le cere primarul Timișoarei, Nicolae Robu, proprietarilor de garaje din capitala Banatului. În ultimii ani, aproape 200 de construcții au fost demolate pentru ca municipalitatea să amenajeze locuri de parcare între blocuri. Edilul susține că oamenii sunt extrem de mulțumiți de decizia municipalității. Însă, nu toți timișorenii înțeleg că este nevoie de colaboreze pentru binele orașului, astfel că unii merg în instanță să ceară despăgubiri pentru a renunța la garajele pe care le dețin.

„Asta trebuie să înțeleagă cetățenii că dacă nu sunt de acord cu demolarea nu fac altceva decât să întârzie intervențiile de amenajare a zonei în care ei locuiesc. Nimeni nu a câștigat în instanță și nici nu o să câștige nimeni că nu are cum să câștige. Garajele sunt pe domeniul public, există clauze care stabilesc limpede că atunci când e nevoie să fie eliberat terenul în 30 de zile sau în 60 de zile proprietarii de garaje au obligația să elibereze. Dacă se duc în instanță, nu au nicio șansă de câștig. Unii se duc în instanță să obțină despăgubire. Noi dăm despăgubire imediată pentru cei care au prevăzută în contract o clauză de despăgubire. Dar dacă nu este o asemenea clauză, nu avem cum că nu avem posibilitatea legală să dăm despăgubiri, că vine Curtea de Conturi și ne obligă să recuperăm banii. Pe bună dreptate, că nu e o bază legală. Noi nu facem prostii”, a declarat Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore