La finalul săptămânii precedente, jandarmi ai Grupării Mobile Timișoara au efectuat o razie în Piața Mehala din capitala Banatului, unde au descoperit o femeie care vindea parfumuri contrafăcute.

Duminică, 3 martie 2019, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comerțului cu produse contrafăcute sau de contrabandă. Razia a avut loc în zona pieței Mehala din municipiul Timișoara, iar pe timpul desfășurării acesteia, a fost depistată o femeie în vârstă de 42 de ani, domiciliată în municipiul Timișoara, care comercializa recipiente din sticlă ce aveau, în conținut, un lichid cu miros specific de parfum și care purtau numele unor mărci consacrate.

Existând suspiciunea că parfumul comercializat este contrafăcut, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că ”punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare” constituie infracţiune, prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 84/1998 republicată.

Cele șase recipiente cu parfum (!), găsite asupra persoanei în cauză, au fost ridicate în vederea confiscării, până la finalizarea cercetărilor.

Foto: Arhivă

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.