Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii au descins in Piata Mehala din Timisoara! ”Productie” de sase parfumuri contrafacute

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

La finalul săptămânii precedente, jandarmi ai Grupării Mobile Timișoara au efectuat o razie în Piața Mehala din capitala Banatului, unde au descoperit o femeie care vindea parfumuri contrafăcute.

Duminică, 3 martie 2019, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comerțului cu produse contrafăcute sau de contrabandă. Razia a avut loc în zona pieței Mehala din municipiul Timișoara, iar pe timpul desfășurării acesteia, a fost depistată o femeie în vârstă de 42 de ani, domiciliată în municipiul Timișoara, care comercializa recipiente din sticlă ce aveau, în conținut, un lichid cu miros specific de parfum și care purtau numele unor mărci consacrate.

Existând suspiciunea că parfumul comercializat este contrafăcut, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că ”punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare” constituie infracţiune, prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 84/1998 republicată.

Cele șase recipiente cu parfum (!), găsite asupra persoanei în cauză, au fost ridicate în vederea confiscării, până la finalizarea cercetărilor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare