Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RAZIE desfășurată ieri în Lugoj. Vezi ce SANCȚIUNI au acordat oamenii legii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Razia efectuată ieri, 29 septembrie, de către polițiștii lugojeni pe raza municipiului și în localitățile dimprejur, cu scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor s-a soldat cu 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.000 de lei. Atât polițiștii de ordine publică, cât și cei rutieri sau de investigații criminale au acționat pentru a stârpi infracțiunile, de orice natură ar fi ele.

Nu mai puțin de 35 de unități comerciale și persoane fizice autorizate au fost controlate. De asemenea, au fost legitimate 218 persoane și verificate în baza de date 126 de autovehicule. În urma controalelor, oamenii legii au constatat 2 fapte de natură penală și au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale pentru faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și pentru nerespectarea normelor rutiere.

160 de țigarete și 50 de articole vestimentare au fost confiscate și au fost reținute 2 permise de conducere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore