Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi TÂLHARI, reținuți pe raza comunei Cenei. Ce au furat aceștia și la ce valoare se ridică prejudiciul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Doi tineri bănuiți de comiterea unui furt dintr-o locuință de pe raza comunei Cenei, au fost reținuți de către polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz. Valoarea estimată a bunurilor sustrase de către cei doi tâlhari se ridică la suma de 3500 de lei, iar acestea au fost recuperate în mare parte.

Tinerii bănuiți de comiterea furtului sunt de 18, respectiv 23 de ani. Din cercetări a reieșit că, în cursul verii trecute, mai exact în luna iulie, aceștia ar fi pătruns prin efracție, iar din interiorul locuinței au sustras un LCD, o unitate PC și bijuterii din aur, pe care le-ar fi valorificat.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Oamenii legii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare