ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara, SCHIMBARE puternică după finalizarea centrelor comerciale. Ce spune Nicolae Robu despre transformarea pe care o va aduce apariția celor peste 20.000 de locuri de muncă VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Următorii ani găsesc Timișoara în plină dezvoltare din punct de vedere al infrastructurii. Pe lângă schimbările efectuate asupra a unor importante străzi și pasaje din urba de pe Bega, de departe cele mai așteptate momente sunt finalizările centrelor comerciale. Unul dintre multele beneficii sunt, desigur, locurile de muncă. Însumat, toate cele 3 centre comerciale, vor oferi timișorenilor peste 20.000 de locuri unde își vor putea câștiga traiul, în condițiile în care, situația șomajului în momentul de față este aproape zero.

„Pe de-o parte vor fi locuri de muncă pe perioada realizării investiției, iar pe de altă parte după ce se va finaliza. Vor fi create 16.000 de locuri de muncă la Openville, în cel de pe Calea Șagului câteva mii, iar la Timișoara Centrum 2.000”, a specificat Nicolae Robu. Finalizarea construcțiilor de o asemenea anvergură nu aduce câștig Timișoarei doar din punct de vedere al forței de muncă, dar și din perspectivă turistică, economică sau demografică. „Vreau să subliniez că orașul are un plus substanțial prin aceste dezvoltări pentru că orașului i se duce faima de centru comercial de prim rang, cel mai puternic din această parte a Europei. Asta atrage turiști, aceștia fac cumpărături în Timișoara, merg la hotel și la restaurante. Dau viață în plus orașului și îl vizitează sub toate aspectele sale. Îi cunosc monumentele, tot ce are bun”, a continuat edilul Timișoarei.

Principalele ținte pentru ocuparea locurilor de muncă în viitor vor fi studenții, în ciuda faptului că unii sunt supracalificați. Întrebat dacă nu ar fi fost benefică încurajarea construirii unei fabrici, care să ofere populației șansa de a profesa în domeniul de activitate ales, primarul Timișoarei a spus că cele două propuneri nu s-ar exclude. „Nu se pun lucrurile în termeni de excludere. Noi stimulăm obiectivele industriale ale Timișoarei și, slavă Domnului, acestea au fost într-o continuă creștere. Nu sprijinim orice industrie, ci pe cele nepoluante, este prima condiție, și pe cele cu valoare adăugată ridicată precum tehnologia informației și comunicațiilor, automotive și prelucrări mecanice de înaltă tehnicitate. Complementar acestor dezvoltări industriale, sunt foarte bine venite investițiile de creare de centre comerciale puternice, pentru că ele, pe de-o parte, vor oferi servicii pentru cetățenii Timișoarei, dar și pentru cei din jur, și vor aduce contribuții la bugetul local, de stat”, a conchis Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore