ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Cariera în țară sau afara?”, tema conferinței care va dori să-i ajute pe tinerii INDECIȘI pe plan profesional. Ce speakeri își vor dezvălui experiențele personale

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cariera în țară sau afara?, aceasta este tema conferinței care va fi organizată de asociația CTR-D, în data de 13 noiembrie 2015, care are ca principală țintă tinerii aflați la început de drum profesional în domeniile design, development și digital. Numeroși specialiști români de top, care au atins succesul în carieră fie în țară, fie în străinătate, se vor reuni la Cercul Militar Timișoara, pentru a da sfaturi în urma experiențelor întâmpinate.

Tot mai mulți tineri iau în calcul plecarea din țară, ținând cont de oportunitățile pe care le oferă o carieră în străinătate, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional. Studii recente arată că, dintre tinerii români aflați în căutarea unui loc de muncă, majoritatea ar opta pentru plecarea în Occident (55,22%), în vreme ce dintre studenții ajunși deja pe meleaguri străine, 39% nu doresc să revină în țară după terminarea studiilor. Doar 29% dintre ei declară că s-ar întoarce în România.

„Conferința Carieră în Ctrl ocolește subiectele și abordările standard, punând accentul pe oameni și poveștile lor. Vom aduce în prim­-plan o suită de tineri specialiști români, foarte serioși și foarte talentați, care le pot inspira celor și mai tineri decât ei idei de carieră construită prin forțe proprii, la noi în țară sau în străinătate”, a spus Ștefan Szakal, președintele asociației CTRL-D.

Printre speakerii care își vor spune povestea carierei lor în domeniul design-ului se numără Gabriel Agu (Senior Designer la Booking.com), Călin Fara (Senior Experience Designer la Adobe) și Vlad Goergescu (Design Lead la Directly).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore