Transfer aeroport
8.3 C
Timișoara
26-feb.- 2020
Transfer aeroport

Cum au recuperat jandarmii poșeta unei femei, venită la Timișoara din alt județ. Motivul INCREDIBIL pentru care o tânără ”furase” obiectul

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde vurmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Miercuri, 5 februarie 2015, un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla în patrulare în zona Bulevardului Regele Carol I din Timişoara, a observat o femeie care făcea semne disperate cu mâinile. Oamenii legii s-au îndreptat de urgență spre aceasta, iar femeia, în vârstă de 52 de ani, le-a spus agitată, că i-a dispărut poșeta lăsată pe o bancă din staţia de tramvai, în timp ce ajuta o femeie în vârstă să urce într-un tramvai. Tramvaiul respectiv a plecat, iar poşeta cărășencei a dispărut odată cu el.

Lămurindu-se repede cu ce au de-a face, jandarmii au cerut femeii numărul propriu de telefon, obiect care se găsea în poşeta cu pricina, au sunat, iar o persoana de sex feminin a răspuns după câteva momente, spunând că a văzut poşeta fără stăpână si s-a gândit să o preda organelor competente.

Discutând cu aceasta, jandarmii au convins-o pe tânără să predea poşeta, astfel că aceştia au condus-o pe E.M în staţia RATT din Piaţa 700, unde, cărășeanca şi-a recuperat poşeta în care avea toate actele, carduri şi o sumă de bani, cu care venise de acasă. Femeia le-a mulţumit jandarmilor, dar şi tinerei care i-a înapoiat poşeta.

”Spiritul de solidaritate şi de întrajutorare al semenilor noştri aflaţi în situaţii dificile, dovedit de altfel şi cu această ocazie, îi face pe jandarmii timişoreni să se simtă mândri că fac parte din această societate şi că pot fi utili cetăţenilor care ne acordă încrederea lor” ne-au informat jandarmii din cadrul Grupării Mobile timișoara.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,692FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

TIMIŞUL DE IERI- Stampe de colecţie cu Cetatea Timişoarei

  1. Denumirera - descriere Cetatea Timisoarei Autorul Gabriel Bodenehr Data si locul întocmirii 1720, Augsburg Dimensiuni (mm) Aproximativ 492/140 (nu are...