Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCum au recuperat jandarmii poșeta unei femei, venită la Timișoara din alt...

Cum au recuperat jandarmii poșeta unei femei, venită la Timișoara din alt județ. Motivul INCREDIBIL pentru care o tânără ”furase” obiectul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 5 februarie 2015, un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla în patrulare în zona Bulevardului Regele Carol I din Timişoara, a observat o femeie care făcea semne disperate cu mâinile. Oamenii legii s-au îndreptat de urgență spre aceasta, iar femeia, în vârstă de 52 de ani, le-a spus agitată, că i-a dispărut poșeta lăsată pe o bancă din staţia de tramvai, în timp ce ajuta o femeie în vârstă să urce într-un tramvai. Tramvaiul respectiv a plecat, iar poşeta cărășencei a dispărut odată cu el.

Lămurindu-se repede cu ce au de-a face, jandarmii au cerut femeii numărul propriu de telefon, obiect care se găsea în poşeta cu pricina, au sunat, iar o persoana de sex feminin a răspuns după câteva momente, spunând că a văzut poşeta fără stăpână si s-a gândit să o preda organelor competente.

Discutând cu aceasta, jandarmii au convins-o pe tânără să predea poşeta, astfel că aceştia au condus-o pe E.M în staţia RATT din Piaţa 700, unde, cărășeanca şi-a recuperat poşeta în care avea toate actele, carduri şi o sumă de bani, cu care venise de acasă. Femeia le-a mulţumit jandarmilor, dar şi tinerei care i-a înapoiat poşeta.

”Spiritul de solidaritate şi de întrajutorare al semenilor noştri aflaţi în situaţii dificile, dovedit de altfel şi cu această ocazie, îi face pe jandarmii timişoreni să se simtă mândri că fac parte din această societate şi că pot fi utili cetăţenilor care ne acordă încrederea lor” ne-au informat jandarmii din cadrul Grupării Mobile timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Circulația tramvaielor pe linia 9, suspendată după ora 21.00! Continuă testele pentru noul tramvai turcesc

Testele pe traseu în vederea omologării noului tramvai produs de compania turcească Bozankaya continuă...

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...