AcasăStiriSocialCăutat în ”Schengen”, prins de jandarmii Grupării Mobile făcând contrabandă cu țigări...

Căutat în ”Schengen”, prins de jandarmii Grupării Mobile făcând contrabandă cu țigări la Timișoara

Marţi, 2 iunie 2015, în urma desfăşurării unei acţiuni punctuale pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse de contrabandă în zona Iosefin din Timişoara, jandarmii Grupării Mobile au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, I.D. care avea asupra lui, într-un geamantan, 75 pachete ţigări de contrabandă fără timbru, mai exact 1.500 de ţigarete mărcile Marble şi Jin Ling.

Făptuitorul a fost condus la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara unde s-a reţinut întreaga cantitate de ţigări şi au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă, dosar care a fost transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru continuarea cercetărilor.

Ca urmare a verificării identităţii lui I.D. în baza de date SINS (Sistemul Informatic Naţional de Semnalări), jandarmii au descoperit că pe numele contrabandistului a fost emisă o semnalare de către un stat membru Schengen, fiind căutat în vederea participării la o procedură judiciară. Acesta urmează să fie prezentat autorităţilor statului care a introdus semnalarea.

Foto: Arhivă

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente