ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii timişoreni și-au făcut bilanțul pe 2014. Vezi câte amenzi au dat anul trecut și câtă încredere au cetățenii în instituție

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca în fiecare an, îndeplinirea atribuţiilor legale, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea ordinii publice şi siguranţa cetăţenilor, au fost doar câteva dintre obiectivele urmărite.

Jandarmii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional în zona de responsabilitate teritorială, avându-se în vedere evenimentele ce au implicat participarea unui public numeros, asigurarea ordinii publice la manifestările cultural artistice, religioase, la manifestări de protest, precum şi participarea la misiuni în cooperare cu B.C.C.O Timişoara, Direcţia Silvică Timiş, Poliţia Locală Timişoara, Direcţia Regională Vamală, Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Timiş, Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură, D.I.I.C.O.T, Inspectoratele de Jandarmi Judeţene Timiş, Arad şi Hunedoara.

Pe lângă misiunile organizate şi executate nemijlocit de efectivele de jandarmi, pe parcursul anului 2014 au fost intensificate şi misiunile de menţinere a ordinii publice în comun cu structurile de poliţie, prin constituirea de patrule mixte atât în mediul urban cât şi rural.

La finalul activităţii de evaluare s-au făcut aprecieri pozitive cu privire la eficienţa activităţilor desfăşurate pe parcursul anului 2014, subliniindu-se necesitatea continuării executării cu profesionalism şi responsabilitate a misiunilor specifice şi în anul 2015, care va fi un an încărcat de evenimente importante, activitatea jandarmilor desfăşurându-se în interesul cetăţenilor, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

Realizările anului 2014 au fost prezentate sintetic, cu accent pe contribuţia la asigurarea ordinii şi siguranţei publice. În acest sens, jandarmii timişoreni, au sancţionat contravenţional peste 4.000 de persoane cu amenzi în valoare totală de aproape 825.000 lei. Tot în această perioada de referinţă, au fost constatate de către aceştia, atât independent, cât şi în cadrul patrulelor mixte, un număr de 487 de infracţiuni care au fost comise de 516 infractori reţinuţi. Totodată, au fost scoase în evidenţă neajunsurile, greutăţile şi problemele întâmpinate în desfăşurarea misiunilor.

”Dincolo de cifre şi grafice, analize şi comparaţii, adevărata evaluare este făcută de cei care beneficiază direct de activitatea Jandarmeriei, cetăţenii, iar majoritatea acestora şi-au exprimat încrederea în instituţia noastră, ceea ce ne plasează în primele trei locuri dintr-un total de 21 de instituţii” (conform sondajului Inscop Research).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore