Grecia-Corfu-mare

Românii care vor să muncească în Grecia pot alege o gama variată de locuri de muncă la hoteluri de 4* și 5*, aflate pe cele mai importante insule grecești. Aceste joburi se adresează studenților sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Începand din această primăvară, tinerii care vor să facă bani în perioada verii, începând cu luna aprilie, pot lucra în hoteluri, restaurante, taverne, magazine de suveniruri și bijuterii, dar și pe poziții de front office, sau animatori pentru copii. Operatorii hotelieri sunt mulțumiți de colaborarea avută de-a lungul timpului cu angajații români și doresc, începând cu acest an, să angajeze un număr mai mare de români. În acest sens, US Travel organizează șase Târguri de Joburi în intervalul 31 ianuarie – 7 martie 2015, pentru a satisface cererea existentă la nivelul angajatorilor greci.

Interviurile vor avea loc direct cu angajatorii greci, iar oferta salarială este cuprinsă între 450 și 800 de Euro. În afara salariului, aplicanții au asigurate trei mese pe zi, oferite gratuit de angajator, dar și cazare gratuită pe toată perioada șederii.

Locațiile în care angajații români pot merge pentru a lucra sunt: Creta, Kos, Rhodos, Halkidiki, Corfu, Santorini, Thassos, dar pe insule mai mici ca: Amorgos; Kharpathos și Paxi.

Foto:airdailyx.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here