ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În weekend, HBO va putea fi urmărit GRATUIT. Ce filme importante poți vedea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În perioada 23-25 ianuarie 2015, programul HBO va fi disponibil gratuit. Acesta va putea fi urmărit fără costuri suplimentare, începând de vineri de la prânz, de abonații de cablu și DTH din România.

Vineri, de la 19:50, va fi difuzat filmul The Best Offer. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un renumit expert în artă. Într-o zi el primește un telefon de la misterioasa Claire care îi cere să evalueze niște opere de artă deținute de familia ei. Va fi începutul unei relații care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Vineri și sâmbătă noapte cinefilii sunt invitați să urmărească un maraton Detectivii din Louisiana/True Detective, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri de neratat: Regii verii/The Kings of Summer, Jocul se schimbă/Game Change (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), Blue Jasmine (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), Gigolo de ocazie/Fading Gigolo (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

De la 22:10, HBO difuzează În afara legii/Lawless (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain). Aceasta este povestea adevărată a infamilor frați Bondurant: trei frați care fac contrabandă cu băuturi alcoolice și care își încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiției. Seara continuă cu maratonul Detectivii din Louisiana/True Detective.

Duminică, după filmul de la ora 20:00, Cursă explozivă/Getaway, cu Ethan Hawke și Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitați să urmărească un nou episod din cea mai amplă producție realizată de HBO Europe în România. Umbre este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore