Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriÎn weekend, HBO va putea fi urmărit GRATUIT. Ce filme importante poți...

În weekend, HBO va putea fi urmărit GRATUIT. Ce filme importante poți vedea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 23-25 ianuarie 2015, programul HBO va fi disponibil gratuit. Acesta va putea fi urmărit fără costuri suplimentare, începând de vineri de la prânz, de abonații de cablu și DTH din România.

Vineri, de la 19:50, va fi difuzat filmul The Best Offer. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un renumit expert în artă. Într-o zi el primește un telefon de la misterioasa Claire care îi cere să evalueze niște opere de artă deținute de familia ei. Va fi începutul unei relații care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Vineri și sâmbătă noapte cinefilii sunt invitați să urmărească un maraton Detectivii din Louisiana/True Detective, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri de neratat: Regii verii/The Kings of Summer, Jocul se schimbă/Game Change (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), Blue Jasmine (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), Gigolo de ocazie/Fading Gigolo (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

De la 22:10, HBO difuzează În afara legii/Lawless (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain). Aceasta este povestea adevărată a infamilor frați Bondurant: trei frați care fac contrabandă cu băuturi alcoolice și care își încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiției. Seara continuă cu maratonul Detectivii din Louisiana/True Detective.

Duminică, după filmul de la ora 20:00, Cursă explozivă/Getaway, cu Ethan Hawke și Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitați să urmărească un nou episod din cea mai amplă producție realizată de HBO Europe în România. Umbre este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Editia a XIV-a a Festivalului PLAI e gata de start. Afla programul!

În perioada 13-15 septembrie 2019, într-un nou cadru al Muzeului Satului Bănățean peste 60...

De 1 Iunie, copiii si parintii viziteaza GRATUIT Muzeul National al Banatului

În acest weekend, copiii au un motiv de sărbătoare în plus: este Ziua Internațională...

Se apropie Timfloralis – Festivalul Florilor 2019, la Timisoara. Vezi programul complet!

Festivalul florilor ”Timfloralis” e aproape de debuy. Evenimentul va ”îmbrăca” în flori colorate trei...