Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentHackerville, serialul produs de HBO si filmat la Timisoara, lansat oficial!

Hackerville, serialul produs de HBO si filmat la Timisoara, lansat oficial!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Hackerville, noul serial co-produs de HBO Europe și filmat la Timișoara, Bucuresti si Frankfurt a avut premiera natională pe 21 octombrie în Aula Magna a Universității de Vest Timișoara, în prezența unei părți importante din echipa filmului. Astfel, primele două episoade ale serialului au fost proiectate în premieră pentru publicul din România, în prezența unei audiențe de aproape 500 de persoane, din care n-au lipsit reprezentanți ai instituțiilor administrative și culturale ale orașului de pe Bega. Evenimentul a încheiat cu succes zilele cinefile provocate de Les Films de Cannes a Timisoara.

Proiecția a beneficiat de o introducere făcută de Irina Margareta Nistor, prezență iconică a scenei filmului din România, care s-a declarat încântată de faptul că Timișoara a fost orașul ales pentru această nouă producție HBO Europe.

Anna Schumacher (rol principal feminin), Anca Miruna Lăzărescu (regizor), Voicu Dumitraș (în rolul lui Cipi) și producătorii serialului au răspuns întrebărilor publicului și s-au bucurat de reacțiile acestuia după vizionare. ”În primul rând, a fost minunat să mă întorc la Timișoara -un loc aparte în inima mea acum, după filmări-, a fost ca o întoarcere acasă, și să văd Hackerville cu atâția oameni care reprezintă orașul și care ne-au primit cu inimi deschise. A fost un sentiment foarte frumos și mi-a plăcut să împărtășesc experiența vizionării alături de ei, să împărțim starea de bine”, a spus Anna Schumacher la finalul premierei.

”Ne-am bucurat că publicul timișorean a primit atât de bine noua producție și suntem fericiți că am putut să arătăm primele două episoade chiar oamenilor care locuiesc aici, în acest oraș în care ne-am simțit foarte bine încă din prima zi, pe tot parcursul filmărilor și până azi, la premieră”, transmite Mădălina Popescu, Country Manager HBO România.

Filmat preponderent în Timișoara, serialul prezintă povestea unui atac cibernetic, de care responsabilă pare a fi o rețea de hackeri din România, în urma căruia este afectată una dintre cele mai mari bănci din Germania. Serialul se va putea vedea pe HBO și HBO GO începând cu 4 noiembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare