troleibuz1

Ziua votului pentru primul tur de scrutin care va desemna noul președinte al țării aduce modificări în orarele mijloacelor de transport în comun, din Timișoara. Nu este vorba despre absolut toate autobuzele, tramvaiele și troleibuzele, însă majoritatea, în noaptea de duminică 2 noiembrie spre luni 3 noiembrie, vor circula cu program prelungit până la ora 2:45 pentru activitatea din secțiile de votare.

Toate liniile de troleibuz vor circula cu orar prelungit, precum și majoritatea liniilor de tramvaie și de autobuze. Liniile care se vor retrage în depou conform programului de duminică și care nu vor mai circula până la ora 2.45 sunt: liniile 1 și 6 tramvaie, liniile Expres 6, 22, 46, 33 barat, Expres 33, Expres 3 și linia 3 autobuze. Toate celelalte linii de autobuz vor circula cu orar prelungit.

Frecvența de circulație va fi între 30 de minute și 1 oră, iar sosirile vor fi afișate pe panourile electronice din stații, anunță RATT, care menționează faptul că prelungirea este valabilă doar pentru noaptea de duminică spre luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.