Miercuri, 13 mai 2015, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” din Timişoara, a desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului cu produse de contrabandă în municipiul Lugoj.

în apropierea centrului orașului de pe Timiș, jandarmii timişoreni, au depistat un bărbat şi o femeie, M.A. în vârstă de 51 de ani, cetăţean străin cu drept de rezidenţă în România şi S.G. în vârstă de 29 de ani, care aveau asupra lor câte o sacoşă în care se găseau ţigări de contrabandă.

Jandarmii au constatat că cele două persoane aveau peste 130 de pachete de ţigări fără timbru sau marcate cu timbru necorespunzător. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, celor două persoane, fiindu-le întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.