ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii din Timișoara, în ”control” la țigările lugojenilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 13 mai 2015, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” din Timişoara, a desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului cu produse de contrabandă în municipiul Lugoj.

în apropierea centrului orașului de pe Timiș, jandarmii timişoreni, au depistat un bărbat şi o femeie, M.A. în vârstă de 51 de ani, cetăţean străin cu drept de rezidenţă în România şi S.G. în vârstă de 29 de ani, care aveau asupra lor câte o sacoşă în care se găseau ţigări de contrabandă.

Jandarmii au constatat că cele două persoane aveau peste 130 de pachete de ţigări fără timbru sau marcate cu timbru necorespunzător. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, celor două persoane, fiindu-le întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore