Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Orădean prins de jandarmii din Timișoara, înainte să se drogheze

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 4 decembrie 2014, în jurul orei 4:00, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare în apropierea Stadionului Dan Păltinişanu au observat o persoană de sex masculin care la vederea echipajului a rupt-o la fugă spre strada Martir Surorile Caceu.

După o scurtă urmărire, bărbatul a fost prins, iar în momentul prinderii, acesta a aruncat un obiect lucios, de mici dimensiuni, după un gard viu. Ținând cont de comportamentul cel puțin dubios al bărbatului, identificat ca L. V. M., din Oradea, în vârstă de 26 de ani, jandarmii au căutat obiectul pe care acesta l-a aruncat şi au constatat că este vorba despre un pliculeţ din nylon transparent în care se găsea o masă vegetală, susceptibilă a fi plante etnobotanice, despre care suspectul a declarat că le folosea la fumat.

În ceea ce privește provenienţa plicului, suspectul a declarat că a luat-o de la un coleg pentru consum propriu. Tânărul a fost condus la sediul unităţii pentru întocmirea actelor de sesizare şi predat poliţiştilor de la B.C.C.O. Timişoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...

Calatorea fara bilet si le-a facut scandal controlorilor STPT. L-au potolit jandarmii

Un bărbat care călătorea cu mijloacele de transport în comun, surprins de controlorii Societății...