Orădean prins de jandarmii din Timișoara, înainte să se drogheze

- Advertisement -

Joi, 4 decembrie 2014, în jurul orei 4:00, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare în apropierea Stadionului Dan Păltinişanu au observat o persoană de sex masculin care la vederea echipajului a rupt-o la fugă spre strada Martir Surorile Caceu.

După o scurtă urmărire, bărbatul a fost prins, iar în momentul prinderii, acesta a aruncat un obiect lucios, de mici dimensiuni, după un gard viu. Ținând cont de comportamentul cel puțin dubios al bărbatului, identificat ca L. V. M., din Oradea, în vârstă de 26 de ani, jandarmii au căutat obiectul pe care acesta l-a aruncat şi au constatat că este vorba despre un pliculeţ din nylon transparent în care se găsea o masă vegetală, susceptibilă a fi plante etnobotanice, despre care suspectul a declarat că le folosea la fumat.

În ceea ce privește provenienţa plicului, suspectul a declarat că a luat-o de la un coleg pentru consum propriu. Tânărul a fost condus la sediul unităţii pentru întocmirea actelor de sesizare şi predat poliţiştilor de la B.C.C.O. Timişoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare