Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAgresorii au ”pozat” în victime, dar au fost deconspirați. Cum au prins...

Agresorii au ”pozat” în victime, dar au fost deconspirați. Cum au prins jandarmii, doi bătăuși, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un apel telefonic efectuat către serviciul unic de urgență 112 și înregistrat în noaptea de 12 spre 13 aprilie, în jurul orei 1:20, a alertat un echipaj al Jandarmeriei Timișoara, după ce un bărbat a anunțat faptul că a fost agresat de mai multe persoane necunoscute.

Ajunși la faţa locului, oamenii legii au identificat doi tineri care susţineau că au fost agresaţi fără nici un motiv de alți trei indivizi care au trecut pur și simplu pe lângă ei. După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de luat vederi amplasate în fața unui magazin din apropiere, jandarmii și-au dat seama că, de fapt, victimele erau agresorii, iar înaintea provocării scandalului, aceștia au consumat băuturi alcoolice pe trotuarul din faţa societăţii comerciale unde s-a întâmplat evenimentul.

În momentul când au trecut pe lângă ei trei tineri, cei în cauză i-au abordat şi provocat agresându-i, ulterior susţinând în faţa jandarmilor că ei au fost cei agresaţi.

Cei doi se numesc F.E., domiciliat în localitatea Iacobeni, judeţul Suceava respectiv F.C., domiciliat în localitatea Orţişoara, judeţul Timiş, ambii fără antecedente.

Jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburare a ordinii publice, fapte prevăzute şi sancţionate de Codul Penal.

1 COMENTARIU

  1. In titlu scrie – „victimele unei încăierări au ”pozat” în agresori” iar in articol scrie ca „jandarmii și-au dat seama că, de fapt, victimele erau agresorii” … deci pina la urma cum e – au „pozat” sau chiar erau (agresorii) ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare