ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii de la Gruparea mobilă, în stradă după hoţi de buzunare. Anunţul Poliţiei Locale

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţia Locală Timişoara continuă lupta cu hoţii de buzunare. Pentru că aceştia sunt relativ greu de prins în flagrant, iar oamenii se feresc să reclame tentativele de furt, agenţii de la Poliţia Locală au desfăşurat recent o campanie de informare a cetăţenilor împărţind pliante în staţiile Regiei Autonome de Transport Timişoara.

„Începând de ieri, la inițiativa Poliției Locale Timișoara, sunt organizate noi acțiuni comune cu jandarmii de la IJJ Timiș și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod”, pe mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Timișoara. Echipe mixte de polițiști locali din cadrul Biroului Transport Urban și de jandarmi de la cele două instituții au putut fi observate încă de ieri în teren, iar acțiunile continuă și în cursul zilei de astăzi. Principalul scop al acestor acțiuni este acela de prevenire în primul rând a furturilor din buzunare și poșete, a cerșetoriei, a altor fapte anti-sociale care creează disconfort cetățenilor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun. Patrulările mixte s-au desfășurat atât pe liniile de tramvai, cât și pe cele de troleibuz, precum și în stațiile acestora, cu preponderență în zonele centrale printre care Traian, Piața 700, Catedrală, Prefectură, precum și în zone precum Lipovei, Martirilor, astfel încât să fie cuprinse toate zonele orașului și în special acelea în care se petrec frecvent încălcări ale legii”, a informat Poliţia Locală.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore