AcasăStiriAdministratieCele mai noi veşti despre şantierul Popa Şapcă: anunţurile făcute de primarul...

Cele mai noi veşti despre şantierul Popa Şapcă: anunţurile făcute de primarul Robu

Vești bune legate de șantierul de la Popa Șapcă făcute publice de primarul Timișoarei Nicolae Robu, astăzi, pe Facebook, dar și în conferința de presă de la sediul PNL. De dimineață, primarul a scris pe Facebook că „Astăzi de dimineață a fost adus în șantier podul pasajului Popa Șapcă, o structură metalică de 25 metri lungime -atât va fi anvergura acestui pasaj!- și 4.4 metri lățime. El va fi montat pe poziție începând din 21 August 2017. Suntem, așadar, în linie dreaptă și cu această mare și grea lucrare! Nu mai rămâne decât să se încheie cercetările arheologice, pentru a se putea intra în forță și pe str. Popa Șapcă propriu-zisă,
• cu ce-a mai rămas de făcut la rețelele de utilități,
• cu construcția zidurilor delimitatoare ale carosabilului -scheletul de rezistență, format din piloni duși la 10 m adâncime a fost deja realizat-,
• cu lărgirea la 4 benzi a carosabilului,
• cu amenajarea trotuarelor și pistelor de bicicletă,
• cu plantarea de copaci pe toată lungimea, pe ambele părți,
• cu amenajarea fâșiilor de spațiu verde.
Repet: ținta este finalizarea lucrării înainte de venirea iernii, adică: cu cel puțin jumătate de an mai devreme decât termenul contractual!!”
, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.

Ulterior, primarul a informat și că avizele necesare de la CFR pentru lucrările de la Popa Șapcă au fost emise și că cercetările arheologice din zonă ar urma să se încheie în următoarele două săptămâni.

„Nu mă pot hazarda, dar speră să nu treacă de venirea iernii. Dacă această competiţie care a apărut între celedouă firme (care lucrează la pasajele Jiul şi Popa Şapcă) care va duce la mobilizări la maxim, este posibil să se încheie şi lucrările la Popa Şapcă înainte de venirea iernii, dar eu sunt mulţumit şi dacă terminăm cu puţine zile înainte de venirea iernii”, a declarat primarul despre termenul de finalizare a lucrării.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente