Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Liberalii ar putea depune moțiune de cenzură la adresa guvernului Tudose. Nemulțumirile senatoarei Gorghiu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Noua sesiune parlamentară ar putea veni cu încă o moțiune de cenzură la adresa guvernului. După ce cabinetul condus de Sorin Grindeanu a fost demis ca urmare a unei moțiuni de cenzură depuse de PSD, guvernul condus de Mihai Tudose ar putea avea aceeași soartă, spune senatoarea liberală Alina Gorghiu. Nemulțumirile liberalilor se leagă în mare parte de măsurile fiscale pe care noul guvern ar vrea să le impună.

Gorghiu a explicat că „Îi cer domnului prim-ministru să facă rapid toate analizele pe care vrea să le facă, simulările pe care le tot promite după ce anunţă măsurile şi să se prezinte rapid în faţa publicului să anunţe ce mai rămâne în picioare din acest program de guvernare atroce. Spun asta pentru că în acest moment vorbim de un program de guvernare zdruncinat şi vorbim despre o bulversare a întregii societăţi din România. În cazul în care nu vor renunţa la aceste măsuri vă asigur că PNL va apela la toate pârghiile constituţionale posibile pentru a bloca măsurile despre care vorbim. Vom putea ajunge înclusiv la o moţiune de cenzură în cazul în care guvernul PSD insistă cu impozitul pe cifra de afaceri, cu taxa de solidaritate, cu impozitul pe venit şi aşa mai departe. De ce spun acest lucru? Pentru că în momentul acesta există un risc economic foarte mare. După reacția mediului economic premierul pare că a făcut pași înapoi. Evident că acesta înseamnă un mare semn de slăbiciune pentru un cabinet proaspăt învestit, dar e bine că văd aceșt pași înapoi. Nu îi văd însă și din partea domnului Dragnea și cred că ar trebui să aibe curajul să iasă, așa cum au prezentat programul de guvernare, să spună că renunță la aceste măsuri”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore