Miercuri, 3 decembrie 2014, în jurul orei 13:00, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare în zona Iosefin, au depistat un comerciant de ţigări de ccontrabandă care avea asupra sa, un număr de 1.340 de ţigarete netimbrate.

La intersecţia bulevardelor Carol I și General Dragalina, jandarmii l-au depistat pe numitul A.I., în vârstă de 53 de ani, domiciliat în Timişoara, care comercializa ţigări fără timbru, mărcile NZ, Trocadero, Jinling şi Marble.

”Întreaga cantitate de ţigări, în valoare aproximativă de 650 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi urmează să fie predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care îi va aplica contravenientului o amendă substanţială pentru comerţ ilicit cu produse accizabile de contrabandă, faptă prevăzută și sancționată de Codul Fiscal al României”, ne-a informat Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile din Timișoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.