ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Traficant de țigări de contrabandă, ”săltat” de jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara, în zona Iosefin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 3 decembrie 2014, în jurul orei 13:00, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare în zona Iosefin, au depistat un comerciant de ţigări de ccontrabandă care avea asupra sa, un număr de 1.340 de ţigarete netimbrate.

La intersecţia bulevardelor Carol I și General Dragalina, jandarmii l-au depistat pe numitul A.I., în vârstă de 53 de ani, domiciliat în Timişoara, care comercializa ţigări fără timbru, mărcile NZ, Trocadero, Jinling şi Marble.

”Întreaga cantitate de ţigări, în valoare aproximativă de 650 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi urmează să fie predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care îi va aplica contravenientului o amendă substanţială pentru comerţ ilicit cu produse accizabile de contrabandă, faptă prevăzută și sancționată de Codul Fiscal al României”, ne-a informat Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile din Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore