BB-Christmas-Band

Trupa și-a schimbat ”sezonier” numele în Big Brothers Christmas Band și se pregătesc pentru cel de-al doilea ”turneu” dedicat sărbătorilor de iarnă, după ce anul trecut au colindat prin tot orașul, timp de două zile.

Pentru a fi siguri că toată lumea reușește să se înscrie din timp la ”colindat”, formația anunță că ”Pentru a putea ajunge la fiecare dintre voi, vă propunem să vă înscrieți din timp. În acest an înscrierile se fac pe e-mail (christmas_band@yahoo.com) sau în privat, pe pagina de Facebook. În mesajul de înscriere trebuie specificate doar numele, adresa și numărul de telefon, iar noi te vom suna” ne-a povestit Mihai Bizgan, unul dintre membrii formației Big Brothers Band.

Formația compusă din instrumentiști suflători se pregătește intens de colindat orașul. Anul trecut zeci de timișoreni sau înscris pe listă și au primit colinda băieților din ”B.B. Christmas Band”. Proiectul a fost inițiat de Mihai Bizgan și Paul Negruț, iar scopul său este acela de a transmite bucuria nașterii Domnului prin colinde.

Dacă vrei să te viziteze și pe tine o trupă care colindă instrumental, te poți înscrie prin metodele menționate mai sus, pentru a face parte din proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.