Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentFabulos! O formație din Timișoara merge cu colinda, după ce-a făcut senzație...

Fabulos! O formație din Timișoara merge cu colinda, după ce-a făcut senzație la ”Românii au talent”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Trupa și-a schimbat ”sezonier” numele în Big Brothers Christmas Band și se pregătesc pentru cel de-al doilea ”turneu” dedicat sărbătorilor de iarnă, după ce anul trecut au colindat prin tot orașul, timp de două zile.

Pentru a fi siguri că toată lumea reușește să se înscrie din timp la ”colindat”, formația anunță că ”Pentru a putea ajunge la fiecare dintre voi, vă propunem să vă înscrieți din timp. În acest an înscrierile se fac pe e-mail (christmas_band@yahoo.com) sau în privat, pe pagina de Facebook. În mesajul de înscriere trebuie specificate doar numele, adresa și numărul de telefon, iar noi te vom suna” ne-a povestit Mihai Bizgan, unul dintre membrii formației Big Brothers Band.

Formația compusă din instrumentiști suflători se pregătește intens de colindat orașul. Anul trecut zeci de timișoreni sau înscris pe listă și au primit colinda băieților din ”B.B. Christmas Band”. Proiectul a fost inițiat de Mihai Bizgan și Paul Negruț, iar scopul său este acela de a transmite bucuria nașterii Domnului prin colinde.

Dacă vrei să te viziteze și pe tine o trupă care colindă instrumental, te poți înscrie prin metodele menționate mai sus, pentru a face parte din proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La 13 ani a uimit o țară întreagă cu vocea sa, demnă de o soprană

O fată de doar 13 ani a uimit juriul de la Românii au talent...

Saltimbanciada şi Cursa Răţuştelor se apropie! Când începe a III-a ediție a festivalului de la Lugoj

Cea de-a treia ediție a celui mai aşteptat festival din Lugoj, ”Saltimbanciada”, are loc...

Dan Negru, anunț ȘOCANT: ”Mă roade INVIDIA! Românii au talent e cel mai bine construit show al momentului”

Timișoreanul Dan Negru a făcut o declarație care s-ar putea să-i deranjeze pe șefii...