Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dan Negru, anunț ȘOCANT: ”Mă roade INVIDIA! Românii au talent e cel mai bine construit show al momentului”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoreanul Dan Negru a făcut o declarație care s-ar putea să-i deranjeze pe șefii acestuia de la trustul Intact Media. Declarat ani la rând cel mai bun prezentator de emisiuni de divertisment, acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia își laudă colegii de la postul rival – Pro TV.
Dan Negru si Pavel Bartos

Negru a afirmat, sâmbătă dimineața, că s-a uitat cu invidie la finala show-ului ”Românii au talent” și că-și aplaudă colegii de breaslă, susținând că Pavel Bartoș, unul dintre prezentatorii emisiunii care caută talente este singura revelație în lumea moderatorilor tv din ultimii ani.

”O spun cu admirație profesională, «Românii au talent» e cel mai bine construit show al momentului, de la decoruri și lumini până la content. Am văzut finala și m-a cam ros invidia colegială așa că-mi aplaud colegii de breaslă! Și mai cred că Bartoș e singura revelație în lumea moderatorilor tv din ultimii ani… Mi-am amintit că rețeta ideală pe care o căuta Valeriu Lazarov în televiziune era: un moderator bine ales care să întâlnească un format bine construit. Bravo! Și e obligatoriu ca Prima, Kanal D sau TVR să intre în lupta divertismentului alături de Antena și Pro. Doar așa breasla noastră se va întări!”, a postat Dan Negru pe Facebook, alături de imaginea alăturată, în care apare alături de Pavel Bartoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....