dan-negru1

Timișorenul Dan Negru a făcut o declarație care s-ar putea să-i deranjeze pe șefii acestuia de la trustul Intact Media. Declaratani la rând cel mai bun prezentator de emisiuni de divertisment, acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia își laudă colegii de la postul rival – Pro TV.

Negru a afirmat, sâmbătă dimineața, că s-a uitat cu invidie la finala show-ului ”Românii au talent” și că-și aplaudă colegii de breaslă, susținând că Pavel Bartoș, unul dintre prezentatorii emisiunii care caută taleDan Negru si Pavel Bartosnte este singura revelație în lumea moderatorilor tv din ultimii ani.

”O spun cu admirație profesională, «Românii au talent» e cel mai bine construit show al momentului, de la decoruri și lumini până la content. Am văzut finala și m-a cam ros invidia colegială așa că-mi aplaud colegii de breaslă! Și mai cred că Bartoș e singura revelație în lumea moderatorilor tv din ultimii ani… Mi-am amintit că rețeta ideală pe care o căuta Valeriu Lazarov în televiziune era: un moderator bine ales care să întâlnească un format bine construit. Bravo! Și e obligatoriu ca Prima, Kanal D sau TVR să intre în lupta divertismentului alături de Antena și Pro. Doar așa breasla noastră se va întări!”, a postat Dan Negru pe Facebook, alături de imaginea alăturată, în care apare alături de Pavel Bartoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here