Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O firmă din Timișoara ”SUGE” 150.000 de lei din bugetul Primăriei Lugoj, pentru marcajele rutiere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vopseaua şi aplicarea acesteia pe străzile Lugojui costă mai mult decât achiziția a două autoturisme Dacia Lodgy, preţul fiind plătit de primăria orașului de pe Timiș către o firmă din Timişoara care se ocupă de ”zugrăveala” asfaltului. Atfel, pentru 5.200 de metri pătraţi de vopsea albă şi alți 375 de metri pătraţi de marcaje bicomponente, municipalitatea din Lugoj va achita nu mai puţin de 149.000 de lei spre SC SEMCIR SRL, firmă care are la dispoziţie trei luni pentru a finaliza refacerea marcajelor rutiere şi pietonale.

În această perioadă, se recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să reducă viteza pe străzile pe care se execută lucrări şi să ocolească benzile pe care marcajul este proaspăt refăcut”, a declarat Angelica Rus, purtător de cuvânt al Primăriei Lugoj, pentru Cetățeanul.

Șoferii trebuie să știe că în perioada următoare, muncitorii vor trasa marcajele de ambele feluri pe străzile Buziaşului, Bocşei, Caransebeşului şi Timişorii, de la Unic până la ieşirea din oraş înspre Coşteiu. Cei 375 de metri de marcaje bicomponente înseamnă zebrele din zonele centrale ale oraşului, colorate în alb şi roşu pentru o mai bună vizibilitate indiferent de starea vremii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare