INCENDIU devastator! O combină a ”încins” recolta pe șase hectare de cereale, lângă Parța! VIDEO

Date:

O importantă suprafață de teren agricol din apropierea comunei Parța a ars ca o torță vineri, 12 iunie 2015. Văzând vâlvătaia, localnicii s-au mobilizat și, după ce au solicitat ajutorul pompierilor, în frunte cu primarul Mihai Petricaș, au căutat metodele prin care să limiteze proporțiile dezastrului.

Aceștia au intervenit cu un plug cu ajutorul căruia au săpat ”tranșee” pe terenul agricol, pentru ca flăcările să nu se mai extindă. Cu toate acestea, nu mai puțin de șase hectare de orzoaică s-au făcut praf, motivul izbucnirii incendiului, conform pompierilor, fiind o defecțiune apărută la o combină care se afla ”în misiune” pe câmp. Aceasta se pare că a produs câteva scântei, suficiente cât să aprindă cerealele aproape uscate din lipsa precipitațiilor din ultima perioadă.

Sosirea cu întârziere a pompierilor, conform localnicilor, pare să fi fost cauza arderii unei suprafețe atât de mari de teren agricol.

Din fericire, intervenția locuitorilor comunei Parța s-a dovedit a fi extrem de promptă.

[responsive_youtube

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare