Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPompierii români, RECORDURI naționale stabilite la o competiție desfășurată la Timișoara

Pompierii români, RECORDURI naționale stabilite la o competiție desfășurată la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Întrecerea serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, desfășurată pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, a înregistrat trei recorduri naţionale. Joi, pompierul călărăşean Ionuţ Dumitru Stoiciu a finalizat proba ”Scara de fereastră” în 13,36 secunde şi proba ”Pista cu obstacole” în 15,89 secunde, iar lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău s-a remarcat la proba ”realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, pe care a parcurs-o în doar 22,07 secunde.

Rezultatele care au încununat eforturile depuse de către toţi competitorii atât prin pregătire, dar mai ales pe timpul desfăşurării concursurilor au fost răsplătite prin cupele, diplomele şi premiile oferite de organizatori.

În urma deliberării comisiei de concurs asupra timpilor obţinuţi pe timpul întrecerii, locurile I, II şi III ale podiumului au fost ocupate de ISU Călăraşi, ISU Iaşi şi ISU Bacău, în prezenţa prim-adjunctului inspectorului general al IGSU, colonel Daniel Dragne, pompierilor călărăşeni fiindu-le înmânată, conform tradiţiei, cupa transmisibilă ”Căpitan Pavel Zăgănescu”.

”Performanţele remarcabile obţinute de colegii noştri, confirmă, şi de această dată, că latura sportivă a pompierilor salvatori completează suita calităţilor pe care aceştia le deţin: curaj, devotament şi onoare”, ne-au comunicat reprezentanții ISU Banat, instituția care a organizat competiția națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...