Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pompierii români, RECORDURI naționale stabilite la o competiție desfășurată la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Întrecerea serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, desfășurată pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, a înregistrat trei recorduri naţionale. Joi, pompierul călărăşean Ionuţ Dumitru Stoiciu a finalizat proba ”Scara de fereastră” în 13,36 secunde şi proba ”Pista cu obstacole” în 15,89 secunde, iar lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău s-a remarcat la proba ”realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, pe care a parcurs-o în doar 22,07 secunde.

Rezultatele care au încununat eforturile depuse de către toţi competitorii atât prin pregătire, dar mai ales pe timpul desfăşurării concursurilor au fost răsplătite prin cupele, diplomele şi premiile oferite de organizatori.

În urma deliberării comisiei de concurs asupra timpilor obţinuţi pe timpul întrecerii, locurile I, II şi III ale podiumului au fost ocupate de ISU Călăraşi, ISU Iaşi şi ISU Bacău, în prezenţa prim-adjunctului inspectorului general al IGSU, colonel Daniel Dragne, pompierilor călărăşeni fiindu-le înmânată, conform tradiţiei, cupa transmisibilă ”Căpitan Pavel Zăgănescu”.

”Performanţele remarcabile obţinute de colegii noştri, confirmă, şi de această dată, că latura sportivă a pompierilor salvatori completează suita calităţilor pe care aceştia le deţin: curaj, devotament şi onoare”, ne-au comunicat reprezentanții ISU Banat, instituția care a organizat competiția națională.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore