Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentDacă ”Românii au talent” nu merge la Sânnicolau Mare, timișenii și-au făcut...

Dacă ”Românii au talent” nu merge la Sânnicolau Mare, timișenii și-au făcut propriul show

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Toată lumea știe că ”Românii au talent”, dar și faptul că suntem un popor de ”inventivi”, motiv pentru care administrația locală din orașul Sânnicolau Mare a organizat, în trecut, un concurs ”Elevii au talent”, a încins publicul spectator din orașul de pe Aranca, iar cetățenii au solicitat Primăriei să inițieze un astfel de concus și la nivelul adulților.

Zis și făcut! Odată aprobată inițiativa, care se bucură de un succes enorm în rândul populației orașului, care nu depășește 12.500 de locuitori, a apărut spectacolul “Sânmiclăușenii au talent“, concurs pentru care se fac preselecții până la finalul lunii iunie.

”Având în vedere succesul pe care concursul “Elevii au talent“ l-a avut în rândurile tinerilor și din dorința de a oferi cetățenilor cât mai multe evenimente social-culturale, anul acesta Primăria orașului Sânnicolau Mare organizează concursul-spectacol “Sânmiclăușenii au talent“. Concursul este destinat adulților și se pot înscrie toți locuitorii Sânnicolaului Mare care au împlinit 18 ani și care pot da dovada unui talent aparte” anunță Instituția Primarului pe site-ul oficial.

Înscrierile se fac până pe data de 30 iunie, iar pentru a vă înscrie trebuie să completați o fișă cu datele pesonale pe care să o depuneți la registratura primăriei sau să o trimiteți pe adresa site@sannicolau-mare.ro. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0256.37.03.66. Se pot înscrie și echipe formate din mai mulți membrii.

”După finalizarea înscrierilor, toți cei înscriși vor fi contactați pentru a se stabili data concursului. La concurs vor fi premii atractive și numeroase surprize” mai spun organizatorii. Pentru a descărca fișa de înscriere, intră AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...

Interes mare pentru a lucra în Primăria Timişoara! 67 de candidați s-au înscris pentru cele 20 de posturi scoase la concurs

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului...

Angajări din sursă externă la Poliție! În Timiș sunt disponibile 18 posturi

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș scoate la concurs 18 posturi vacante de personal contractual,...