Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentScena de la Timişoara a fermecat din nou la "Românii au talent"....

Scena de la Timişoara a fermecat din nou la „Românii au talent”. Omul care a „electrificat” spectacolul VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Biba Struja este numele de scenă al sârbului Slavisa Pajkic, un bărbat de 54 de ani care are un talent inexplicabil la ora actuală. Acesta suportă electricitate şi nu numai că o suportă dar o şi „păstrează”, fiind supranumit şi „Omul-Baterie”. După ce-a băgat două cuie într-o priză alimentată la curent alternativ de 220 de Volţi, bărbatul a aprins un bec cu mâinile goale punându-l cu filamentul chiar pe capetele celor două cuie. Mai mult decât atât, după această demosntraţie a prins un cremvuşti cu două furculiţe, pe care l-a prăjit pur şi simplu, fără a mai avea contact direct cu priza respectivă.

De la 26 de ani, Struja este recordmen mondial, fiind trecut în Cartea Recordurilor drept singurul om din lume prin mâinile căruia au trecut nu mai puţin de 20.000 de Volţi.

După ce s-a „alimentat” cu încă puţină energie, sârbul a aprins şi un neon, tot cu mâna goală, pentru ca mai apoi să ia o bară metalică şi să „degaje” arce electrice în jurul său, moment ce i-a înspăimântat pe membrii juriului.

Ultimul moment al evoluţiei sale pe scena din Timişoara a fost făcut cu ajutorul unui asistent, care i-a fost şi translator. Acesta avea două baghete obişnuite, cu vată pe vârful fiecăreia. Una dintre ele a atins-o de mâna lui Biba Struja, iar vata a luat foc instantaneu, iar cealaltă de capul sârbului şi rezultatul a fost acelaşi.

„Acesta este un număr care mă înspăimântă şi mă încântă în acelaşi timp” a exclamat Andy Moisescu imediat după terminarea spectacolului făcut de Biba Struja – Omul Baterie.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cristian Rudic, noul manager al Operei Nationale Romane din Timisoara

Opera Națională Română din Timișoara a anunat, oficial, că noul manager al instituției culturale...

Investitii Enel. Primarul Robu anunta ca in zona de sud a Timisoarei nu mai sunt pene de curent

Bezna de pe marile bulevarde din Timișoara sau de pe străzile mici dintre blocuri...

Robu ceartă Enel pe Facebook. Locatari de pe 86 de străzi din Timișoara, în beznă de cinci zile

Dezastrul continuă în Timișoara, la cinci zile după furtuna care a lovit capitala Banatului,...