Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentBig Brothers Band cântă sâmbătă din nou. Piața Unirii va fi gazda...

Big Brothers Band cântă sâmbătă din nou. Piața Unirii va fi gazda trupei timișorene de la ”Românii au talent”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fundaţia Rubin a pregătit din nou trei zile de ateliere de creaţie, workshop-uri, expoziţii, poezie, piese de teatru şi concerte, între care și viitorul concert Big Brothers Band va avea loc în cadrul festivalului Acces Art, sâmbătă, 8 Iunie 2013, începând cu ora 19:00, în Piața Unirii din Timișoara.

Sâmbătă, 8 Iunie 2013, începând cu ora 19:00, timișorenii sunt așteptați în Piața Unirii, din orașul de Bega, unde se vor putea delecta cu melodii pe ritmuri jazz ale unor artiști celebrii precum Ray Charles, Michael Jackson sau Benny Goodman, dar și compuse de cei ce au reprezentat Timișoara la celebrul concurs ”Românii au talent” – Big Brothers Band.

Mihai Bîzgan, Lorea Beniamin, Alex Rizea și Paul Negruț sunt cei patru tineri care formează trupa care a făcut show la ediția trecuta a show-ului televizat de Pro Tv, aceștia fiind invitați speciali pentru a încânta publicul ce va fi prezent la festivalul Acces Art.

Accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuit susțin organizatorii.

Cine sunt Big Brothers Band ?

Big Brothers Band, este o trupă de jazz din Timișoara, înfințată în primăvara anului 2012, formată din Mihai Bîzgan la clarinet, Paul Negruț la percuție, Beni Lorea la pian și Alex Rizea la chitară bass. Muzica lor tinde către un sound de jazz cu influențe pop, care vă poate aminti de artiști precum Kenny G, Ray Charles, Benny Goodman și Louis Armstrong.

Formația are la activ peste 100 de concerte susținute în decursul unui an, cu apariții la televiziuni naționale, festivaluri, concerte caritabile, evenimente private și concerte ambientale.

Big Brothers Band a cunoscut o creștere semnificativă pe plan național după prestația din sezonul 3 al emisiunii ”Românii au talent”, unde oameni din toată țara au început să-i remarce, unii dintre ei fiind artiști și producători cunoscuți.

Ascultă și tu prima melodie lansată de trupa timișoreană, vezi clipul de mai jos și dă-ți cu părerea despre muzica celor de la Big Brothers Band.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare