Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cargo a făcut spectacol la Timişoara. AM Band şi Sanctuar au „dat” încălzirea în „Seara Campionilor”

- Advertisement -
Spectacol de zile mari în Piaţa Victoriei din Timişoara. Trei formaţii locale au oferit un show incendiar odată cu revenirea rugbiştilor de la RCM cu titlul de campioană, acasă. Aceştia au fost întâmpinaţi cu un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, pe lângă urcarea acestora pe scena amplasată în faţa clăririi Operei Române, acolo poposind şi câteva formaţii „locale”.

Încălzirea au făcut-o cei de la AM Band, pentru ca, după câteva cover-uri interpretate cu mare patos de solista trupei, locul acestora, pe scenă, să fie luat de membrii trupei Sanctuar, o formaţie, de aemenea din Timişoara, aflată în plină ascensiune.

Concertul băieţilor de la Sanctuar a fost „întrerupt” de venirea campionilor de la RCM, dar după ce sportivii au fost aplaudaţi la scenă deschisă, cei patru membrii Sanctuar şi-au reluat recitalul, pentru ca pe aceeaşi scenă, puţin mai târziu, să urce legendara formaţie Cargo.

Adi Bărar & Co. au încins cu adevărat spiritele din Piaţa Victoriei, rockeri dând din plete, iar ceilalţi dansând şi simţindu-se bine, într-o atmosferă de vis. „Vrăjitoarele”, „Ploaia” şi multe alte piese ai ţinut, la circa 10 grade, de la copii de câţiva anişori până la persoane trecute bine de a doua tinereţe, în Centrul Timişoarei, pentru ca totul să se încheie cu un binemeritat foc de artificii.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore