ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Interviu TUDOR IONESCU – Află ce a zis preşedintele Noua Dreapta după marşul împotriva clanurilor interlope de rromi!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marşul din Timişoara „România nu tolerează ţigănia” organizat de mişcarea Noua Dreaptă şi-a dorit să fie un semnal de alarmă pentru trezirea timişorenilor. Trezirea lor pentru a începe să tragă de instituţiile publice să facă ceva împotriva clanurilor de rromi din Timişoara care deja „stăpânesc oraşul”. Marşul a avut loc Sâmbătă – 5 octombrie, citeşte ştirea despre marş AICI.

După încheierea marşului şi a mesajelor sociale de la finalul acestuia Vocea Timişului a dorit să adreseze câteva scurte întrebări preşedintelui naţional Noua Dreaptă  – Tudor Ionescu, care a fost prezent la eveniment.

  • Care este scopul concret pe care doriţi să îl realizaţi cu acest marş?

Vrem să aducem oamenii în stradă pentru ca să atragem atenţia timişorenilor asupra situaţiei clanurilor interlope de ţigani care au pus stăpânire asupra oraşului, iar autorităţile publice nu fac nimic în privinţa aceasta. Pe lângă cladirile pe care au pus stăpânire prin retrocedări ilegale, mai vedem şi clanurile interlope care îşi reglează conturile în plină stradă cu arme albe – astfel oricine poate cădea victimă colaterală conflictelor lor. Este o situatie care nu mai poate continua. Tot ceea ce trebuie să facă instituţile publice este să aplice legea în aceste cazuri şi astfel să îşi facă treaba aşa cum au fost instruite.

 

  • De ce credeţi că nu au făcut-o până acum?

Pentru că unii poliţişti sunt, ca să zic aşa, timoraţi, din varii motive. Prefetul din Timişoara a fost ameninţat cu moartea, am avut jurnalişti bătuţi, am avut avocaţi bătuţi de reprezentanţii acestor clanuri de interlopi ţigani care nu au nici o limită. Ei sunt deasupra legii, şi acest lucru ne deranjează cel mai mult! Nu sunt sub lege aşa cum suntem noi toţi, şi nu o respectă aşa cum încercăm şi noi să o respectăm. Ei sunt legea, ei fac legea în oraşele Romăniei.  Nu doar în Timişoara, e un clan care terorizează şi Aradul. Mai sunt şi în Ardeal, Bucureşti, Târgovişte, Piteşti, Iaşi, şi aşa mai departe. Aproape orice oraş din Romănia se află sub stăpânirea clanurilor interlope de ţigani. De ce nu sunt ele destructurate, sau ce trebuie să se întâmple ca aceste clanuri să fie destructurate? Ce cerem noi e ca oamenii cinstiţi – în libertate, infractorii – după gratii. De ce sunt aceşti infractori în libertate printre noi? Despre asta e marşul nostru. Despre aplicarea legii

  • Următorul pas după acest marş care ar fi?

Următorul pas este să continuam aceste feluri de manifestări până când vom atinge şi vom strânge o masă critică, adica un număr din ce în ce mai mare de timişoreni care îşi vor cere drepturile. Dreptul la siguranţă pe străzi. Probabil că atunci când vom fi, nu câteva sute, ci câteva mii, sau zeci de mii de manifestanţi în aceste marşuri, instituţile publice îşi vor face treaba – doar să nu fie prea târziu atunci. Să îşi facă treaba mai repede, nu să aştepte mii şi zeci de mii de timişoreni. Eu sper să fie suficient acest semnal de alarmă.

  • Vă e frică de răspunsul acestor clanuri de rromi?

Noi ne-am asumat în momentul în care am păşit în stradă şi represaliile. Daca  am face ce fac majoritatea timişorenilor, adică să nu facem şi să nu spunem nimic? Ar fi mai bine? Eu cred ca ar fi mai rau. Prin aceste manifestări noi încercăm să dăm curaj timişorenilor, să le dăm curaj să iasă în stradă având în vedere că nu există alte alternative şi alte modalităţi de acţiune în acest moment pentru ca insituţiile să îşi facă treaba. Instituţii ce sunt plătite din taxele şi impozitele noastre. Plătim taxe şi impozite şi astfel trebuie să primim înapoi servicii de calitate din partea acestor instituţii. Inclusiv din partea poliţiei care trebuie să asigure ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţenilor pe străzi.

  • Credeţi că actualul primar Nicolae Robu, e în vreun fel implicat cu aceste clanuri?

Eu cred, şi sper că actualul primar nu este implicat şi cred că a trecut prea puţin timp de la câştigarea mandatului de primar al Timişoarei pentru a cădea sub influenţa acestor clanuri interlope. Eu sper ca acest primar ales de timişoreni, să fie chiar aşa cum şi-l doresc timişorenii! Pentru Timişoara, şi pentru timişoreni – nu împotriva.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore