Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTraficant de copii prins în Timiş

Traficant de copii prins în Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii au depistat şi identificat un tânăr pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de sclavie.

În data de 13.09.a.c. poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu lucrători de la Lugoj l-au depistat pe N.D. Rafaiel, de 22 de ani, din Timişoara, pe raza localităţii Măguri, judeţul Timiş.

Suspectul era dat în urmărire internaţională întrucât, în cursul anilor 2010-2011, împreună cu A. Nelu, de 33 de ani,din Timişoara, H.S. Petru, de 35 de ani,  din sat Măguri şi L. Paris, de 43 de ani, din Constanţa, au constituit o organizaţie criminală în scopul exploatării mai multor copii români.

Aceştia au ţinut minorii în stare de sclavie, punându-i la cerşit în diferite centre comerciale şi locuri turistice, de-a lungul Coastei Emilia Romagna, din Italia.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă, ceilalţi trei suspecţi aflându-se încarceraţi în Penitenciarul Timişoara, fiind condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cautat de politia din Germania si urmarit international, prins de politistii de frontiera la Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat şi...

Bilant de weekend la Rutiera: sute de amenzi, zeci de soferi lasati pietoni

Weekend nefast pentru 32 de şoferi din Timişoara, care au rămas pietoni, după ce...

Urmarit international de doi ani, prins in Timis de Politia de Frontiera

Un cetățean sârb care fugea de executarea unei pedepse cu închisoarea a fost prins...