ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Traficant de copii prins în Timiş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Traficant de copii prins în Timiş 1Poliţiştii au depistat şi identificat un tânăr pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de sclavie.

În data de 13.09.a.c. poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu lucrători de la Lugoj l-au depistat pe N.D. Rafaiel, de 22 de ani, din Timişoara, pe raza localităţii Măguri, judeţul Timiş.

Suspectul era dat în urmărire internaţională întrucât, în cursul anilor 2010-2011, împreună cu A. Nelu, de 33 de ani,din Timişoara, H.S. Petru, de 35 de ani,  din sat Măguri şi L. Paris, de 43 de ani, din Constanţa, au constituit o organizaţie criminală în scopul exploatării mai multor copii români.

Aceştia au ţinut minorii în stare de sclavie, punându-i la cerşit în diferite centre comerciale şi locuri turistice, de-a lungul Coastei Emilia Romagna, din Italia.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă, ceilalţi trei suspecţi aflându-se încarceraţi în Penitenciarul Timişoara, fiind condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
O.T.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore