Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șoferii care vor primi în plic amenzi prin sistemul de trafic management, fără scăpare. Explicația primarului Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Sute de șoferi și-au exprimat, în ultimele zile, nemulțumirea față de protocolul semnat între primăria Timișoara și Inspectoratul de Poliție Județean Timiș prin care agenții de poliție vor aplica amenzi în baza datelor de pe radarele și camerele de filmat care înregistrează trecerea pe roșu, din cadrul sistemului de trafic management.

„Am semnat protocolul cu Poliția Națională și Serviciul Rutier are în permanență reprezentanți unul sau doi în centrul de monitorizare a traficului. Toată aparatura pe care o avem este de foarte înaltă clasă și evident că este omologată că noi am recepționat aparatura neomologată, dar dacă în România mai trebuie o omologare făcută noi am făcut-o și pe aceea și drept urmare se pot aplica amenzi pentru trecerea pe roșu și pentru depășirea vitezei. Avem 230 de camere video și radare în principalele puncte în care se impune respectarea vitezei. Îi rog pe timișoreni și pe cei care vin în Timișoara și respectă viteza legală și să fie civilizați în trafic pentru că nu dorim să dăm amenzi, nu avem plan de amenzi. Amenzile se aplică atunci când nu ai ce face, atunci când unii oameni nu înțeleg să respecte normele de conviețuire civilizată într-o comunitate. Sper să ajungem orașul cu cele mai puține amenzi, dar asta nu pentru că suntem indulgenți, că nu o să fim indulgenți, ci pentru că ne civilizăm. Nu au nicio șansă să scape de amenzi. Legea permite sancționarea fără prezența agentului dacă se folosește aparatura omologată”, a declarat primarul. Trebuie spus ca banii încasați din amenzi vor merge la bugetul central, nu la cel al Timișoarei.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=MTLXtz108oc&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare