Marin Popescu se vrea deputat

0
1094

Deşi mai sunt aproape două luni până va începe campania electorală încet încet aflăm şi candidaţii. După ce i s-a închis uşa în nas la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Marin Popescu a delcarat că va candida pentru un fotoliu de deputat la alegerile din 9 decembrie.

„Mi-am depus o optiune scrisa la partid, dar acest lucru se va decide pana in 20 sept cand trebuie transmise optiunile si candidaturile din judet, la Bucuresti. Nu am o optiune pentru un anumit colegiu, acest lucru se va stabili in cadrul partidului.“ a declarat Marin Popescu.

Şi cum orice bătălie trebuie să înceapă de undeva, prima ţintă a viitorului candidat la parlamentare a fost înlocuitorul său şi partidul din care face parte acesta. Marin Popescu a acuzat pe cei din USL că au schimbat directorii pe criterii politice şi fără să consulte primarii din localităţile respective.  Oare PDL procedase altfel?

O.T.

 

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.