Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Marin Popescu se vrea deputat

- Advertisement -

Marin Popescu se vrea deputat 1Deşi mai sunt aproape două luni până va începe campania electorală încet încet aflăm şi candidaţii. După ce i s-a închis uşa în nas la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Marin Popescu a delcarat că va candida pentru un fotoliu de deputat la alegerile din 9 decembrie.

„Mi-am depus o optiune scrisa la partid, dar acest lucru se va decide pana in 20 sept cand trebuie transmise optiunile si candidaturile din judet, la Bucuresti. Nu am o optiune pentru un anumit colegiu, acest lucru se va stabili in cadrul partidului.“ a declarat Marin Popescu.

Şi cum orice bătălie trebuie să înceapă de undeva, prima ţintă a viitorului candidat la parlamentare a fost înlocuitorul său şi partidul din care face parte acesta. Marin Popescu a acuzat pe cei din USL că au schimbat directorii pe criterii politice şi fără să consulte primarii din localităţile respective.  Oare PDL procedase altfel?

O.T.

 

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore