Marin Popescu se vrea deputat

Date:

Deşi mai sunt aproape două luni până va începe campania electorală încet încet aflăm şi candidaţii. După ce i s-a închis uşa în nas la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Marin Popescu a delcarat că va candida pentru un fotoliu de deputat la alegerile din 9 decembrie.

„Mi-am depus o optiune scrisa la partid, dar acest lucru se va decide pana in 20 sept cand trebuie transmise optiunile si candidaturile din judet, la Bucuresti. Nu am o optiune pentru un anumit colegiu, acest lucru se va stabili in cadrul partidului.“ a declarat Marin Popescu.

Şi cum orice bătălie trebuie să înceapă de undeva, prima ţintă a viitorului candidat la parlamentare a fost înlocuitorul său şi partidul din care face parte acesta. Marin Popescu a acuzat pe cei din USL că au schimbat directorii pe criterii politice şi fără să consulte primarii din localităţile respective.  Oare PDL procedase altfel?

O.T.

 

 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare